Gratis nyhedsbrev

Der er virkelig mange steder på kloden, der aldrig dukker op i medierne, selv om deres nyheder kan være lige så vigtige som så mange andre. Alle kender jo til globalisering, men nyhedsmedierne på dansk satser ikke meget på den slags.

Det skal være let at få nyheder fra verden, især de sjældne historier fra de fattige lande.

VerdensNYT er vores nyhedsbrev. Interesserede kan få nyheder direkte som mail klokken 12 hver dag og være orienteret uden at skulle lede efter dagens artikler på sitet. Her sker noget hver eneste dag året rundt. Det eneste, du skal gøre er udfylde formularen på forsiden med den adresse, som du ønsker, vi skal bruge.

Du kan du melde dig til her på siden.

Ud i fremtiden finder vi måske relevante tilbud, som vi vil give videre. Men lige nu har vi ikke tid til at tænke i den slags baner. Vi kan også godt finde på at sende et spørgeskema ud til abonnenterne for at blive bedre og klogere.

Som det ses under vores navn øverst, rækker vi naturligvis ud efter de sociale medier med andet end nyhedsbrevet VerdensNYT. Vi deler tips om vor produktion på både Facebook og Twitter som en service til folk, der ønsker at følge med. Synes du om denne nyhedstjeneste, så del kendskabet med dine venner.

På “Om os” siden er der en kontaktformular. Skriv gerne med gode ideer og seriøst input.

Tak for din interesse.