Smykkegeniet Jesper Nielsen vinder sag i Højesteretten over Skat

Efter en hård kamp med Skat, kan Jesper Kasi Nielsen, og hans famile, nu ånde lettet op. Han har netop vundet sagen i Højesteretten, og skal dermed ikke betale de 245 millioner kroner, som Skat ellers har påkrævet at han skulle betale, for salget af hans virksomhed Pandora, som det fremgår af den endelige dom af højesteretten.

– Det har været en lang sej kamp. Bare kampen for at komme herhen har været det allersværeste, siger Jesper Nielsen til TV2.

Sagen mod ham, og hans familie, startede tilbage i 2012, hvor Skat konfiskerede hele familiens aktiver.

Skattefrit salg

Hele denne sag, startede efter salget af Pandora, hvor Jesper Nielsen var blevet informeret om at salget kunne ske helt skattefrit, det viste sig, at Skat dog ikke var enig i denne konklusion efterfølgende.

Milliardsagen mod Pandora

Jesper Nielsen er ikke færdig i retssalene lige foreløbig. Der venter snart en milliardsag mod Pandora, hvor Jesper Nielsen var blevet lovet en procentdel af overskuddet i virksomheden, i de første 5 år.

Problemstillinger opstår, eftersom Pandora har været ude og meddele, at virksomheden de overtog, ikke har vist sig at være profitabel, men det er Jesper Nielsen ikke enig i, og ønsker derfor at få indblik i regnskabet – som Pandora flere gange har nægtet.

– Jeg ved jo, at den virksomhed de overtog, det gamle ‘Kasi’, var en utrolig profitabel virksomhed, siger han til TV2.

Skriv et svar